Team iSprout

Hoi allemaal, wat leuk dat je een kijkje neemt op de site van iSprout. Team iSprout verwelkomt je van harte! Wij zijn drie zelfstandige sociale ondernemers met het gemeenschappelijke doel namelijk, kinderen helpen in het groeien naar een eigen gezonde en duurzame leefstijl! Wij stellen ons graag even aan je voor!

Eva Geurken
ik werk parttime in het basisonderwijs. Naast mijn passie voor het lesgeven, vind ik het ontzettend leuk om mensen (vooral kinderen) te helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Door mijn ervaring in het onderwijs weet ik veel van kinderen, hoe ze denken en wat er in de bevingswereld allemaal speelt. Ik ben dan ook goed in het ontwikkelen van lessen, het bedenken van leuke content en het onderhouden van de social media, het creatieve stukje zullen we maar zeggen!
Sulaine Striebeek
ik ben nieuwsgierig van aard en ik vind het leuk om te onderzoeken en experimenteren. Vanwege mijn nieuwsgierigheid ben ik me gaan verdiepen en experimenteren met een gezonde leefstijl. De zeer positieve ervaring die ik ermee heb gehad is mijn motivatie om anderen op weg te helpen naar een gezonder leven. Met deze ervaring en mijn kennis van Health Technology Assessment & Innovation (HTA) draag ik bij aan de bedrijfsvoering en onderzoek binnen iSprout.
Kars Deutekom,
ik heb een passie voor bewegen en alles wat daar mee te maken heeft. Na mijn studie Bewegingswetenschappen ben ik parttime aan de slag gegaan bij Sportbedrijf Arnhem, waar ik bijdraag aan de sportontwikkeling in de stad. Daarnaast geef ik training aan de oudste jeugd van voetbalclub VDZ. Mijn doel is om zoveel mogelijk kinderen, maar eigenlijk iedereen, kennis te laten maken met bewegen en de voordelen van een gezonde leefstijl!

 

JOIN TEAM ISPROUT